2012-2013

Bådvedligeholdelse

Bådvedligeholdelse er en del af de vinteraktiviteter der er i Roklubben.

Alle både skal repareres for de skader de har, og der skal slibes, lakeres og poleres så vi kan bevare vore både i flot stand mange år fremover.

Derfor følger herunder en oversigt over de bådhold der hver især skal tage sig af en båd. Den person der står øverst på holdet er ansvarlig for at indkalde de andre på holdet.

(Hvis ikke får noget aftalt med holdlederen, er starttidspunktet :  første Mandag kl. 18.30 i perioden)

For at få alle både klar til standerhejsning er der sat en dato på hvornår hvert hold skal lave deres båd. Passer den periode som jeg har tildelt jeres hold ikke, er I velkommen til at bytte med et andet hold.

Værkstedet er reserveret i Ca.2 uger til hvert hold. Herefter skal båden være færdig og værkstedet opryddes til næste hold.

Vintervedligeholdelse består af gennemgang af båden for fejl og skader, som I udbedrer, rengøring af skinner og sæder m.m., reparation af lakskader indvendig. De steder hvor lakken er slidt eller på anden vis ødelagt, skal der slibes og lakeres påny. Udvendig slibes båden let overalt, hvis nødvendigt, og lakeres.

Husk der må ikke slibes mere end højest nødvendigt

Hvert bådhold maler og lakerer selv de tilhørende årer

Tilhørende bådvogn efterses , hjulene smøres grundigt

Hvis I skal bruge nogle reservedele til bådene skal i give mig besked minimum 3 uger før I skal i gang.

Hvis der er nogle der vil lave mere end deres egne båd, er det vigtigt at I aftaler det med Holdkaptajnen for den pågældende båd.

Hvis der er noget I mangler hjælp til, eller noget I mangler må I meget gerne kontakte mig.

God arbejdslyst

Materialeforvalteren

TLF  21711356

chr-geerthsen@mail.dk

KLIK her for at se tidsplan og bådhold.

Aabenraa Roklub - Strandvej 5, 6200 Aabenraa - Tlf. 7462 9448 - Email: post@aabenraaroklub.dk

www.aabenraaroklub.dk